We maken jouw huis verkoopklaar

Je huis verkoopklaar maken

Je gaat je huis te koop zetten. Maar eerst wil je nog wat dingen verbeteren of mooier maken. Je huis verkoopklaar maken dus.

Heel slim, want wist je dat je je huis hierdoor vaak voor een hogere prijs kunt verkopen?

Samen lopen we door je huis en bepalen we wat we kunnen aanpakken. Wij doen vervolgens het werk. Tel uit je winst!

We kunnen je ook helpen bij het stylen en/of inrichten van jouw huis om een verkoop te bespoedigen.

Waarde van de woning verhogen

Er zijn verschillende, soms snelle en eenvoudige manieren, om de waarde van je huis te verhogen.

 

De grootste kans op waardevermeerdering heb je wanneer je achterstallig onderhoud en zichtbare gebreken aanpakt. Denk hierbij aan gaten in muren, een nette vloer(afwerking) en plinten, kitwerk, gladde muren, gedegen kozijnen en hang-en sluitwerk. Het blijkt echt zo te zijn dat een potentiële koper in eerste instantie vooral kijkt naar deze “kleine” gebreken.

Deze foto geeft een beeld van een huis dat tot in details is afgemaakt.
HUIS AFMAKEN - Deze foto geeft een beeld van een huis dat tot in details is afgemaak.

verduurzamen

Het verduurzamen van de woning is ook een goede zet. Potentiële kopers vergelijken steeds vaker woningen met de energiebesparende maatregelen in gedachte. Denk aan bijvoorbeeld het plaatsen van dubbele beglazing, (basis)isolatie en het dichten van gaten en kieren. Het hoeft niet veel te kosten maar jij óf de potentiële koper kan besparen op de energierekening.

 

Wij kunnen je bij al deze zaken helpen. We kunnen  samen door je woning en kijken door de ogen van een potentiële koper. Of heb je een concrete vraag? Neem contact met ons op!

Nog een stapje verder

Wil je ingrijpendere dingen doen om de waarde van je woning te verhogen dan zijn dit goede tips.

 

Bijvoorbeeld de keuken opnieuw inrichting door een paar dingen aan te pakken. Met een nieuw werkblad en een frisse achterwand kan je keuken er al een stuk beter uitzien. Ook een likje verf doet wonderen. Kies dan voor neutrale kleuren die ‘iedereen’ mooi vindt!

 

Het vergroten van het aantal woonbare vierkante m2. Dit kun je doen door een aanbouw te plaatsen, maar ook al met een dakkapel.

Dit laatste is niet eens veel werk, maar levert veel op. Ook het plaatsen van een vaste trap naar zolder draagt veel bij aan de woningwaarde.

 

De laatste manier die we willen benadrukken is lichtinval. Iedereen houdt van veel licht in huis, het maakt je huis aantrekkelijker. Ook in wat donkere huizen kan vaak meer licht gecreëerd worden door lichtstraten en lichtkoepels te plaatsen.

Dit is waar we voor staan

Laagdrempelig

We zijn laagdrempelig. Iedereen is bij ons welkom! Schroom niet om ons te bellen of mailen. We kijken altijd of we je kunnen helpen binnen de mogelijkheden. Zo niet? Geen probleem, dan verwijzen we je graag door naar de juiste persoon.

Snel en duidelijk

We handelen snel én communiceren duidelijk. Ook over de prijs. We gaan samen in gesprek over wat er in jouw huis moet gebeuren. Op basis daarvan komen wij met een duidelijke offerte per klus. Hierin zijn we transparant. Wat kost hoeveel? En wat kosten de mankracht?

Jouw huis

Het gaat hier om jouw huis. Wat we doen gaat dus altijd in overleg met jou. Jouw wensen, budget en de samen afgesproken planning staat voorop.

Samen inkopen

Wij kunnen het materiaal dat nodig is voor de klus, in overleg, voor je inkopen. Maar we kunnen ook werken met materiaal dat je zelf inkoopt. We helpen je dan waar nodig bij het boodschappenlijstje.

Klein maar fijn

We zijn een klein bedrijf met een bak aan ervaring. Voor specialistische klussen werken we met ervaren vakmannen. Die huren wij per uur in. Door in de basis klein te blijven kunnen we de kosten voor jou realistisch houden!

Vaste tarieven

Wij werken met een vast uurtarief voor mankracht.

Timmerwerk:

Tegelwerk:

Loodgieterswerk:

Elektricien:

Stucwerk:

…………

Zo kom je nooit voor verassingen te staan!

Schoon en netjes

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is. Je klus is geklaard, maar als de werkmannen weg zijn dan kan het grote opruimen beginnen. Vieze voetstappen, vlekken, verfdruppels en afval. Heel vervelend!

Wij zorgen dat we jouw huis altijd netjes en schoon weer achterlaten! Klus geklaard en verder geen gedoe!